Ben je aan het werk, maar wil je graag iets anders gaan doen? Of ben je werkzoekend en wil je graag aan de slag? Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, krijg je op een bepaald moment te maken met een (sollicitatie)gesprek. Het bedrijf wil graag met jou kennismaken en jij wil graag laten zien welke kwaliteiten jij in huis hebt. Natuurlijk wil je je hier zo goed mogelijk op voorbereiden, maar hoe doe je dat? En hoe zorg je voor een goede presentatie van jezelf tijdens het gesprek?

Interview, Superieure, Personeel

Na deze workshop weet je:

  • hoe je een sollicitatiegesprek kunt voorbereiden
  • wat stress is en hoe je negatieve stress bij jezelf kan herkennen
  • hoe je ontspannen een sollicitatiegesprek in kunt gaan

Daarnaast zal ik tijdens de workshop een paar korte mindfulness oefeningen doen die jezelf tijdens de voorbereidingen en tijdens het gesprek kan doen ter bewustzijn (acceptatie) en ter ontspanning van jezelf.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan door middel van het invullen van het contactformulier onder vermelding van de workshopnaam.

N.B. Deze workshop kan ook in-company worden verzorgd bij bedrijven, (studenten)verenigingen of onderwijsinstellingen. Na een kennismakingsgesprek wordt de workshop dan afgestemd op de betreffende organisatie. Prijzen op aanvraag.

 

Deelnemers over de workshop Ontspannen Solliciteren

“De workshop bood veel informatie, en was ook praktisch en afwisselen door een aantal praktische oefeningen.”

“Jozien kan de kennis/inzichten rustig overbrengen. Het is duidelijk dat ze van haar werk houdt.”

“Inhoudelijk een goede workshop!! Ook veel tips gekregen en het is vooral een goed bewustwordingsproces.”

“Het maakt je bewust van hoe jezelf omgaat met een sollicitatiegesprek, geeft handvatten om daar relaxt in te zitten en laat daarmee ook zien hoe krampachtig je daar soms mee omgaat.”

“De insteek is anders dan de gebruikelijke sollicitatietraining. Het ‘Be yourself’-aspect sprak mij erg aan.”

“De workshop was duidelijk, verhelderend en inspirerend.”

 

Volgende data

Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een emailtje naar jozien@chooseyourway.eu of vul het contactformulier in. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de volgende data.

Call Now