Actueel: de nieuwe werkvloer

(meer nieuws over onder meer het gratis vitaliteitsspreekuur staat hier)

Mark Rutte heeft aangegeven dat de basisscholen en kinderopvang vanaf 11 mei – en waarschijnlijk de middelbare scholen vanaf 1 juni – weer open kunnen. Wel moet in elke sector worden nagedacht over de nieuwe normaal: de 1,5 meter afstand. Hoe ga jij dit aanpakken in jouw organisatie? Heb je al een plan opgesteld? En is daarbij ook nagedacht over de mentale ondersteuning van het personeel? Want dat deze crisis veel vraagt van zowel werkgevers als werknemers is duidelijk. Gevoelens van onzekerheid en angst zijn dan normaal. Mentale ondersteuning is dan belangrijk om te kunnen blijven functioneren – thuis én op het werk.

Vind jij het lastig of heb jij te weinig tijd – of rust – om na te denken over de implementatie van de nieuwe werkvloeren én mentale ondersteuning? Of wil je gewoon even met iemand kunnen sparren over jouw ideeën? Ik denk graag met je mee! Neem gerust even contact op om te kijken hoe ik jou/jullie kan ondersteunen: 06-28259161 of via

Coaching en advies voor ondernemers

Jozien biedt (online) coaching voor ondernemers met als doel persoonlijke en/of organisatie ontwikkeling. Als ondernemer heb je wellicht al gemerkt dat ontwikkeling op persoonlijk vlak ook veranderingen voor de organisatie met zich meebrengen. Andersom heeft de situatie van jouw onderneming gevolgen voor jouw persoonlijke welzijn. Persoonlijke en organisatieontwikkeling zijn dus nauw met elkaar verbonden en hebben hun uitwerking op elkaar.

Kom je om in de vele taken die het ondernemerschap met zich meebrengt? Wil je graag alles doen, maar kom je nergens meer aan toe? Heb je het gevoel dat je niet (meer) met jouw passie bezig bent? Ga je ’s ochtends al met een zwaar of moe gevoel naar kantoor? Of wil je graag eens met een coach om de tafel voor een moment van reflectie? Neem dan eens contact op voor een gratis kennismaking!

Persoonlijke ontwikkeling

Als ondernemer kun je vast lopen in de grote hoeveelheden (administratief) werk. Hoe ga je hier mee om? Wat is jouw ideale werkdag? Hoe krijg je een zinvollere besteding van je dag? Dit zijn verschillende vragen waarop ondernemers in coachingsgesprekken op kunnen reflecteren.

Organisatie ontwikkeling

Vaak hangen persoonlijke vraagstukken van de ondernemer samen met de ontwikkeling van het bedrijf. Tijdens de coachingssessies bij CYW wordt daarom een analyse gemaakt van de huidige situatie en mogelijke toekomst scenario’s voor de onderneming onderzocht. Door vervolgens jouw persoonlijke en/of de organisatie behoeften te onderzoeken, krijg je inzicht in de volgende ontwikkelingsstap voor het bedrijf.

Heb je hierboven niet gelezen wat jij precies zoekt? Sommige ondernemers weten al precies waar zij aan willen werken en wat zij nodig hebben om dit te bereiken. Weet jij ook precies wat jij nodig hebt? Lees dan even verder! Want je hebt geluk! Bij Choose Your Way ben je namelijk aan het juiste adres voor creatieve, uitdagende, prikkelende en oplossingsgerichte (online) coaching. Dus twijfel niet en neem meteen contact op via jozien@chooseyourway.eu en maak een afspraak zodat we direct aan de slag kunnen!

Kosten: Het kennismakingsgesprek is gratis. Daarna geldt het uurtarief.

Kortingen voor starters zijn mogelijk.

Deze tijd met Corona heeft veel ondernemingen financieel getroffen. Is jouw organisatie ook in zwaar weer beland, laat dit geen reden zijn om niet te werken aan ontwikkeling!  Ben je geïnteresseerd in een (online) adviesgesprek of in (online) coaching? Vraag dan naar de speciale tarieven voor zelfstandigen en organisaties die getroffen zijn.

Locatie: in-company of extern. Online coaching is ook mogelijk. Ten tijde van corona worden gesprekken online gevoerd.

Tijden: buiten kantoortijden mogelijk

Neem contact op via het contactformulier voor een gratis kennismakingsgesprek. Zet nu de volgende stap naar een professionelere organisatie en meer plezier in het werk!

Call Now