Exploring opportunities and realizing unconscious potential

Organisatieontwikkeling

CYW biedt coaching voor ondernemers met als doel persoonlijke en/of organisatie ontwikkeling. Als ondernemer heb je wellicht al gemerkt dat ontwikkeling op persoonlijk vlak ook veranderingen voor de organisatie met zich meebrengen. Andersom heeft de situatie van jouw onderneming gevolgen voor jouw persoonlijke welzijn. Persoonlijke en organisatieontwikkeling zijn dus nauw met elkaar verbonden en hebben hun uitwerking op elkaar.

Kom je om in de vele taken die het ondernemerschap met zich meebrengt? Wil je graag alles doen, maar kom je nergens meer aan toe? Heb je het gevoel dat je niet (meer) met jouw passie bezig bent? Ga je ’s ochtends al met een zwaar of moe gevoel naar kantoor? Of wil je graag eens met een coach om de tafel voor een moment van reflectie? Neem dan eens contact op voor een gratis kennismaking!

Persoonlijke ontwikkeling

Als ondernemer kun je vast lopen in de grote hoeveelheden (administratief) werk. Hoe ga je hier mee om? Wat is jouw ideale werkdag? Hoe krijg je een zinvollere besteding van je dag? Dit zijn verschillende vragen waarop ondernemers in coachingsgesprekken op kunnen reflecteren.

Organisatie ontwikkeling

Vaak hangen persoonlijke vraagstukken van de ondernemer samen met de ontwikkeling van het bedrijf. Tijdens de coachingssessies bij CYW wordt daarom een analyse gemaakt van de huidige situatie en mogelijke toekomst scenario’s voor de onderneming onderzocht. Door vervolgens jouw persoonlijke en/of de organisatie behoeften te onderzoeken, krijg je inzicht in de volgende ontwikkelingsstap voor het bedrijf.

Kosten: Het kennismakingsgesprek is gratis. Losse gesprekken zijn € 74,- (excl. BTW) per afspraak. Het is mogelijk om trajectkorting te krijgen. Vraag hiernaar tijdens de kennismaking.

Kortingen voor starters zijn mogelijk.

Locatie: in-company

Tijden: buiten werktijden mogelijk

 

Neem contact op via het contactformulier voor een gratis kennismakingsgesprek. Zet nu de volgende stap naar een professionelere organisatie en meer plezier in het werk!