Ik ben Jozien Elgershuizen en 38 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Groningen. Onder de naam Choose Your Way verzorg ik begeleiding op het gebied van Human Resource Development. Als sensitieve professional kan ik mijn kwaliteiten (zeer betrokken, creatief, gedreven, sociaal) goed inzetten voor de begeleiding van ieder die graag wil werken aan haar/zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Als Andragoog ben ik erg betrokken bij het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van mensen en overtuigd dat iedereen op zijn/haar manier vitaal kan leven en werken. Met mijn kennis van en ervaring met loopbaanbegeleiding van particulieren en ondernemers bij hun (organisatie)ontwikkeling ondersteun ik professionals de juiste keuzes te maken die bij hen persoonlijk passen. Ook als zij te maken hebben met uiteenlopende prikkelende uitdagingen, bijvoorbeeld door longklachten of hoogsensitiviteit.

Als Opleidingskundige heb ik kennis van didactische methoden en technieken, ervaring met het verzorgen van onderwijs, en het begeleiden van trainers. Veel professionele begeleiding richt zich op trainers die opleidingen en/of hun werk beter willen inrichten aansluitend op hun eigen kwaliteiten. In combinatie met begeleiding op persoonlijk vlak, kunnen trainers hun eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid verhogen. Zo kunnen zij met energie hun werk uitvoeren op een manier die bij hen past.

In de loop van de jaren heb ik steeds meer kennis opgedaan op het gebied van Mindfulness en de ademhaling. Dit is terug te vinden in de begeleiding in de vorm van verschillende mindfulness- en ademhalingsoefeningen. Afgelopen jaar heb ik een extra opleiding tot Verbonden Ademcoach gevolgd om mensen nog beter te kunnen begeleiden via lichaamsgerichte coaching. Inmiddels ben ik geslaagd voor mijn praktijk- en theorie examens en hoop ik binnenkort mijn certificaat te mogen ontvangen. Ademwerk is bijzonder geschikt voor mensen die al gesprekstherapie hebben (gehad) in verband met mentale klachten en/of willen werken aan meer zelfvertrouwen, dichter bij hun gevoel willen komen of willen werken aan hun vertrouwen in hun lichaam (denk bijvoorbeeld na een revalidatie of herstel na lichamelijk letsel).  Kijk voor meer informatie onder Adem coaching.

De combinatie van kennis en ervaringen hebben gezorgd voor de ontwikkeling van praktische en motiverende methoden – zowel cognitief als lichaamsgericht – die ik inzet bij mijn coaching en trainingen.

Kijk voor meer informatie onder visie en werkwijze.

Nieuwsgierig? Vul het contactformulier in voor een persoonlijke kennismaking.

Kijk ook op mijn facebook pagina voor meer tips over vitaliteit.

Jozien Elgershuizen

 

Call Now