Ik ben Jozien Elgershuizen en 36 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Groningen. Onder de naam Choose Your Way verzorg ik begeleiding op het gebied van Human Resource Development. Als sensitieve professional kan ik mijn kwaliteiten (zeer betrokken, creatief, gedreven, sociaal) goed inzetten voor de begeleiding van ieder die graag wil werken aan haar/zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Als Andragoog ben ik erg betrokken bij het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van mensen en overtuigd dat iedereen op zijn/haar manier vitaal moet kunnen leven en werken. Met mijn kennis van en ervaring met loopbaanbegeleiding van particulieren en ondernemers bij hun (organisatie)ontwikkeling ondersteun ik professionals de juiste keuzes te maken die bij hen persoonlijk passen. Ook als zij te maken hebben met uiteenlopende prikkelende uitdagingen, bijvoorbeeld door longklachten of hoogsensitiviteit.

Als Opleidingskundige heb ik kennis van didactische methoden en technieken, ervaring met het verzorgen van onderwijs, en het begeleiden van trainers. Veel professionele begeleiding richt zich op trainers die opleidingen en/of hun werk beter willen inrichten aansluitend op hun eigen kwaliteiten.

De combinatie van kennis en ervaringen hebben gezorgd voor de ontwikkeling van praktische en motiverende methoden die ik inzet bij haar coaching en trainingen.

Kijk voor meer informatie onder visie en werkwijze.

Nieuwsgierig? Vul het contactformulier in voor een persoonlijke kennismaking.

Kijk ook op mijn facebook pagina voor meer tips over vitaliteit.

Jozien Elgershuizen

 

 

Call Now