Exploring opportunities and realizing unconscious potential

Persoonlijke Energie

Heb je last van spanningsklachten? Wil je meer plezier in je werk? Wil je een betere energiebalans? Mensen die willen werken aan hun persoonlijke energie kunnen bij CYW terecht voor loopbaanbegeleiding en energie coaching.

Loopbaancoaching

Ben je niet meer tevreden met jouw huidige werk? Wil je een andere weg inslaan? Of eerst kijken hoe je jouw huidige werk leuker/aangenamer kunt maken? Neem dan eens contact op met CYW! Onder begeleiding kan je jouw kwaliteiten en mogelijkheden verkennen. Door jezelf beter te leren kennen en jouw passies te ontdekken, kan je bewust een volgende stap zetten. CYW kijkt daarbij niet alleen naar mogelijkheden van een stap omhoog, maar ook een stap zijwaarts of een stap op de plaats.

Energie coaching

Word je overvallen door de vele taken op het werk? Kan je ’s avonds moeilijk in slaap komen door de vele prikkels van die dag? Wil je leren efficiënter met jouw energie om te gaan? Of een betere werk-privé balans krijgen? Door mijn kennis en eigen ervaringen op het gebied van stress, burn-out, hoogsensitiviteit en energie management ben ik zowel ervaringsdeskundige als ontwikkelingsspecialist. Ik begeleid graag volwassenen die willen werken aan hun energiehuishouding en een betere energiebalans willen realiseren.

Creatieve Coaching

Naast coaching door middel van oplossingsgerichte reflectiegesprekken, kan je bij CYW kiezen voor Creatieve Coaching. Hierbij wordt met verschillende creatieve werkvormen gewerkt, zoals mindmapping, tekenen, collages maken en fotografie. Indien je vertrouwd bent met een bepaalde creatieve techniek kan je deze ook voorstellen.

Creatieve Coaching is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die moeite hebben met het omzetten van hun gedachten in woorden, zoals hoogsensitieve en introverte personen, maar ook bijvoorbeeld perfectionistisch ingestelde mensen. Verder kunnen mensen visueel en/of creatief zijn ingesteld.

De afspraken duren een uur per keer. Afhankelijk van het thema en de methode voor de volgende afspraak, kan je rekenen op ongeveer 1 uur voorbereidingstijd (huiswerk).

Kosten: het kennismakingsgesprek (1ste afspraak) is gratis. Vervolgafspraken zijn € 60,- per losse afspraak (incl. BTW). Als je kiest voor een coachingstraject (gratis kennismakingsgesprek + 5 of 10 afspraken) kan je trajectkorting krijgen.

Kortingen voor studenten, uitkeringsgerechtigden en chronische zieken zijn mogelijk. Vraag hiernaar vooraf of tijdens jouw kennismakingsgesprek.

Plaats: Groningen (andere locaties in overleg)