Veel trainers ontwikkelen zonder didactische begeleiding een onderwijsevent. Gebrek aan onder meer didactische kennis zorgt voor een moeizame voorbereiding. Tijdens deze introductieworkshop leer je daarom hoe je zelf een cursus/workshop/training op kunt zetten. Je maakt dan kennis met de verschillende didactische principes. Want….Telling ain’t training!

Na de workshop kun je antwoord geven op de volgende vragen:

  • wat is een leerproces?
  • hoe stel ik goede leerdoelen op?
  • hoe zorg ik voor een aantrekkelijke training?
  • hoe ontwikkel ik aantrekkelijk lesmateriaal?
  • hoe kan ik een training evalueren?

Dus ben je van plan en/of heb je al ideeën om zelf een onderwijsevent te organiseren? Kom dan naar deze workshop! Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen.

Heb je al een plan? Ook dit kun je meenemen naar de workshop! Je kunt dan tijdens de workshop het plan verder ontwikkelen.

Heb je interesse? Kijk dan naar de data hieronder en meld je aan! Om de kwaliteit van de workshop hoog te houden is het aantal plaatsen beperkt. Vermeld in het bericht je naam, e-mailadres, bedrijfsnaam/werkgever en het thema van het event dat je wilt organiseren (als je al een idee voor bijvoorbeeld een training hebt). Na aanmelding zal verdere informatie worden toegestuurd. Na de workshop zal een kopie van de begeleidende powerpoint presentatie worden gestuurd.

Hopelijk tot gauw!

N.B. Deze workshop kan ook in-company worden gegeven. De workshop wordt na een kennismakingsgesprek dan op maat gemaakt voor de trainers binnen de organisatie. Prijzen op aanvraag.

Deelnemers over de workshop Train de Trainer

“Er worden goede handreikingen geboden. Het zet je alleen al goed aan het denken.”

“Het is leerzaam en handig dat je met je eigen ding aan de slag kan.”

“De interactie die ontstaat tussen de cursisten is erg waardevol en ook hoe Jozien met haar kennis hierop inspringt.”

“Jozien is een inspirerende trainer met een fijne manier van “coachend trainen” en er is veel ruimt voor eigen inbreng.”

“Het onderwerp wordt op een speelse en interactieve manier aangeboden.”

“Leuke handvatten voor trainers van elk formaat.”

“De workshop had een goede opbouw en was interactief. Er wordt een duidelijk onderscheid gegeven tussen training en presentatie.”

“Erg leuke en speelse manier om kennis over te brengen, precies zoals een training zou moeten!”

Volgende data

Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een emailtje naar jozien@chooseyourway.eu of vul het contactformulier in. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de volgende data.

Call Now