Introductiecursus Vitaal aan het werk als HSP

Update: de data van deze cursus zijn bekend! Kijk snel bij de workshop voor de data en om je in te schrijven!

In het kader van de Week van de HSP 2022 verzorgt Jozien in juni weer een workshopreeks over HSP & Werk. De cursus bestaat uit 3 fysieke bijeenkomsten (in Groningen) met ieder een ander thema. Voor meer informatie kijk onder Vitaal aan het werk als HSPS. Inschrijven is nog mogelijk!

Adem coaching – nieuw bij Choose Your Way!

Wil jij werken aan jouw vitaliteit op een lichaamsgerichte manier? Jozien verzorgt sinds 2022 ook adem coaching! Adem coaching is voor iedereen geschikt die op een lichaamgerichte manier wil werken aan meer vitaliteit. Daarnaast zijn er ook specifieke situaties waarin je kan denken aan lichaamsgerichte coaching (ipv/na/naast gesprekstherapie). Kom jij moeilijk uit je woorden? Merk je dat je na gesprekstherapie wel heel veel kennis hebt over hoe je goed voor jezelf kan zorgen, maar zitten je hoofd en gevoel nog niet op één lijn? Of krijg je op dit moment begeleiding van een coach, therapeut of psycholoog met behulp van gesprekstherapie? Ik nodig je uit om adem coaching te proberen in een warme en veilige omgeving onder professionele begeleiding. Voor meer informatie en contact: kijk onder Adem coaching.

Gratis vitaliteitsspreekuur

Het gratis vitaliteitsspreekuur is verschoven naar vrijdag 11.00 – 12.00 uur. Heb jij een vraag over het verbeteren van jouw vitaliteit & leefstijl in deze bewogen en voor velen vreemde tijd? Heb jij te maken met stressklachten door de aanhoudende lockdown? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Jozien en stel je vraag!

Heb je een uitgebreidere vraag of wil je graag meer weerbaarheid & veerkracht ontwikkelen? Neem dan contact op en vraag naar het gratis kennismakingsgesprek!

Ondersteuning voor werkgevers en ondernemers:

Mark Rutte heeft aangegeven dat de basisscholen en kinderopvang vanaf 11 mei – en waarschijnlijk de middelbare scholen vanaf 1 juni – weer open kunnen. Wel moet in elke sector worden nagedacht over de nieuwe normaal: de 1,5 meter afstand. Hoe ga jij dit aanpakken in jouw organisatie? Heb je al een plan opgesteld? En is daarbij ook nagedacht over de mentale ondersteuning van het personeel? Want dat deze crisis veel vraagt van zowel werkgevers als werknemers is duidelijk. Gevoelens van onzekerheid en angst zijn dan normaal. Mentale ondersteuning is dan belangrijk om te kunnen blijven functioneren – thuis én op het werk.

Vind jij het lastig of heb jij te weinig tijd – of rust – om na te denken over de implementatie van de nieuwe werkvloer én mentale ondersteuning? Of wil je gewoon even met iemand kunnen sparren over jouw ideeën? Ik denk graag met je mee! Neem gerust even contact op om te kijken hoe ik jou/jullie kan ondersteunen: 06-28259161 of via jozien@chooseyourway.eu

Gratis vitaliteitsspreekuur in corona-tijd

Vind je het lastig om in het moment te blijven? Om op een passende manier om te gaan met je stressklachten? En wil je eigenlijk meer energie? In deze corona tijd kan dit (nog) lastiger zijn dan anders. Daarom houd ik komende weken donderdagochtend tussen 11.00 – 12.00 uur een gratis telefonisch spreekuur. Voor vragen: stuur me even een berichtje/appje (06-28259161) of een mailtje (jozien@chooseyourway.eu).

De Broekriem/JobOn

Voor deze stichting die zich inzet voor werkzoekenden heb ik in het najaar van 2019 een pilot van de training ‘Vitaal aan het werk als HSP’ mogen verzorgen. In maart 2020 verzorg ik de training nogmaals in samenwerking met de stichting. Voor meer informatie neem ook eens een kijkje op mijn facebook pagina!

Vitaal met een chronische ziekte?

Heb je een chronische ziekte en neemt dit veel energie? Heb je daarnaast ook last van allerlei stressklachten? Dit hoeft niet! Ook met een chronische ziekte kan je vitaal door het leven gaan. Hoe je kan leren omgaan met jouw energiebalans terwijl je een chronische ziekte hebt, staat centraal in een nieuwe workshop die ik heb ontwikkeld speciaal voor mensen met een chronische ziekte. Eind 2019 heb ik een pilot van de workshop verzorgd. Gezien de positieve en enthousiaste reacties zal ik in 2020 de workshop opnieuw verzorgen. Nieuwsgierig? Meer informatie komt nog op de website te staan. Mocht je nu al meer informatie willen, jouw interesse willen aangeven voor de komende editie of een aanvraag willen plaatsen voor de workshop in-company? Stuur dan een bericht via contact of via email (jozien@chooseyourway.eu).

RTV Noord

Op woensdagmorgen 29 november 2017 was Jozien te horen in de rubriek ‘Hallo met Babette’. Zij heeft daarin aandacht besteed aan Hoogsensitiviteit. Vermoed je dat jij Hoogsensitief bent? Wil je graag hulp bij het leren omgaan met prikkels? Of beter leren omgaan met jouw hoogsensitieve kwaliteiten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel me op 06-28259161.

TalentPlus Groningen

Op 13 december 2017 heb ik weer een informatieve workshop mogen verzorgen over ‘Ontspannen Solliciteren’. Daarbij heb ik ook aandacht besteed aan het proces vóór het solliciteren, namelijk rouwverwerking. Voor veel werkzoekende is het een hele verandering in hun leven om hun baan te verliezen. Het is dan goed om hier de nodige aandacht en tijd aan te besteden.

Tijdens de workshop kon ik rekenen op veel bijdragen van de leden van TalentPlus. Een hele fijne groep met hele actieve en betrokken mensen. Er onstond zo een hele goede en open sfeer!

TalentPlus erg bedankt voor de uitnodiging en de leden heel hartelijk dank voor jullie bijdagen en positieve reacties!

“het geeft op een heel ‘simpele’ manier inzicht in je ware drijfveren en behoeftes. Eyeopener.”

“het helpt om voor jezelf zaken op een rij te zetten en bewust keuzes te maken.”

“de workshop geeft je een handvat om naar jezelf te kijken, waar sta ik, waar wil ik heen.”

Call Now