Wil jij bewust verbonden ademwerk uitproberen? Of heb je al eens een individuele bewust verbonden ademsessie gedaan, maar ben je benieuwd hoe het is om in een groep te ademen? Dan is een verbonden ademcirkel iets voor jou!

Met bewust verbonden ademwerk kan jij werken aan jouw ontwikkeling op een of meerdere van de volgende gebieden:

 • mentaal
 • fysiek
 • emotioneel
 • spiritueel/zingeving

Verbonden ademwerk is een holistische en intuïtieve manier om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij je werkt met jouw ademhaling. Daarbij gaan we op zoek naar een constante flow van adem. In dit proces kan je verschillende drempels en obstakels tegenkomen. Deze kan je aangaan en opruimen onder mijn professionele en ervaringsgerichte begeleiding. Niet helpende patronen kunnen worden veranderd door te werken aan helpendere patronen, emotionele blokkades kunnen worden verminderd of zelfs opgelost, fysieke klachten kunnen ontspannen en zingeving/spirituele vraagstukken kunnen worden verhelderd.

Wil jij ook eens een verbonden ademcirkel ervaren? Neem dan contact op met mij voor de volgende datum en of volg mij via instagram.

Handig om te weten:

 • Een sessie duurt ongeveer 2 – 2,5 uur (incl. voor- en nabespreking)
 • Trek gemakkelijke/loszittende kleding aan
 • Wil je nog wat eten voor de sessie? Eet dan ruim van te voren (ongeveer 2 uur)
 • Heb jij een specifieke (gezondheids)situatie? Neem dan even contact met mij op om te overleggen.

Kijk voor meer informatie ook eens hier bij ademcoaching.

Bewust verbonden ademwerk is niet voor iedere gezondheidssituatie passend. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de ernst/mate van jouw klachten. In de volgende situaties wil ik je vragen om dit bij jouw aanmelding te vermelden:

 • Zwangerschap
 • (geschiedenis met) hart- en of vaatziekten (ook aneurysma’s, hartaanval of beroerte) of een hoge bloeddruk die niet onder controle is met medicijnen
 • (voorgeschiedenis van) Epilepsie
 • Psychose gevoeligheid
 • Zelf of naaste familie bekend met schizofrenie en of bipolaire stoornis
 • Vrijstaand netvlies of glaucoom
 • Recente chirurgie of verwondingen
 • Ziekenhuisopnames voor een psychiatrische aandoening in de afelopen 10 jaar
 • een situatie waarbij je niet zeker bent of je mee kan doen (neem dan even contact met mij op om jouw situatie te bespreken)

Naar aanleiding van jouw aanmelding zal ik je even bellen om kort jouw situatie te bespreken.

Praktische informatie

Tijd: We beginnen de avond om 19.30 en ronden de avond rond 22 uur af.
Inloop is vanaf 19.15 uur. Een kopje kruidenthee staat voor jou klaar.

Locatie: Edanz, Groningen (zie ook instagram voor de aankomende ademcirkels). De aankomende verbonden ademcirkel is vrijdagavond 1 maart 2024 – deze ademcirkel is vol!

De volgende verbonden ademcirkel is op zaterdagmiddag 30 maart van 13-15 uur. Opgeven voor deze ademcirkel is nog mogelijk.

Handig:
– kleed jezelf in laagjes (de lichaamstemperatuur kan wisselen)
– draag kleding waarin je makkelijk kan ademen & bewegen
– neem een flesje water mee
– heb je het snel koud? Neem dan voor jezelf een extra dekentje mee (tijdens de workshop zitten/liggen we op yogamatjes op de grond)

Investering: de investering die ik als energie uitwisseling vraag voor de verbonden ademcirkel is slechts € 39,- per persoon. Dit is dus een unieke kans om nu aan het begin van 2024 een stap te maken naar meer balans, veerkracht en gezondheid. Doe jij ook mee?

Aanmelden, vragen en meer informatie: stuur een mailtje naar jozien@chooseyourway.eu of stuur een appje met jouw naam, telefoonnummer en eventueel jouw vraag. Dan bel ik je terug. Voor de betaling stuur ik je een
tikkie.

Over mij

Als ademtherapeut heb ik een 2-jarige ademopleiding gevolgd en inmiddels al veel vrouwen (én mannen) begeleid op weg naar onder andere (!) meer ontspanning, rust in het hoofd, ruimte (mentaal en fysiek), verbinding met zichzelf, energie, zelfvertrouwen en aarding.

Mijn werkervaringen op het gebied van vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, re-integratie en chronische stress, neem ik daarbij mee.

Daarmee is ademcoaching & – training bij mij bij uitstek geschikt voor jou als jij last hebt van:
– (chronische) stressklachten (ook bij overspannenheid en burn-out)
– niet-helpende patronen
– benauwdheid (door bijvoorbeeld astma, maaar ook door paniek- en angstklachten)
– pijnklachten, zoals spierpijn, hoofdpijn of rugpijn
– mentale en of fysieke prikkels (bijvoorbeeld omdat je bekend bent met astma, autisme, adhd, of hsp bent)

Liefs,

Jozien

06-28259161 / jozien@chooseyourway.eu

Call Now