Workimg_7424shop over energie management, stress en vitaliteit

Of je nou een keer je dag niet hebt, je hoogsensitief bent of bijvoorbeeld (chronisch) ziek bent, we hebben allemaal wel eens een (of meerdere) dag(en) dat je het gevoel hebt energie te kort te komen. Hoe ga je hier mee om? En hoe kun je een goede energiebalans krijgen en behouden? Tijdens deze interactieve workshop maak je kennis met de thema’s energie management, stress & vitaliteit. Je leert meer over de begrippen stress en vitaliteit, en wat de effecten zijn van een energie disbalans.  Uiteindelijk leer je hoe je voor jezelf een passend energieplan kan maken, zodat je je weer energieker en fitter voelt. Er is ruimte voor vragen en het bespreken van persoonlijke uitdagingen.

Deze workshop is bijzonder geschikt voor passievolle en (zeer) gedreven mensen waarvoor een 24-urige dag veel te weinig is om alles te doen wat zij willen bereiken. Maar deze korte training is ook erg interessant voor bijvoorbeeld de zeer nauwkeurige mens die zich altijd met liefde voor 120% (of meer) wil inzetten.

Nieuwsgierig? Aanmelden voor de workshop kan door middel van het invullen van het contactformulier onder vermelding van de workshopnaam.

N.B. Deze workshop kan ook in-company worden verzorgd bij bedrijven, (studenten)verenigingen of onderwijsinstellingen. Na een kennismakingsgesprek wordt de workshop dan afgestemd op de betreffende organisatie. Prijzen op aanvraag.

Deelnemers over de workshop Op weg naar een goede energiebalans

“Je krijgt een goede indruk van begrippen, zoals stress en energie.”

“Begrippen werden helder uitgelegd en Jozien heeft een rustige en prettige stem om naar te luisteren bij de oefeningen.”

“Ik zou deze workshop aanraden als je een betere balans en meer energie wilt.”

“Een interessante workshop en goede introductie. De begeleiding was geanimeerd en rustgevend. Een aanrader!”

“Het is goed om even stil te staan bij wat je energie geeft en neemt. Daar gaf Jozien goed de gelegenheid toe.”

“Jozien heeft een verfrissende kijk op de materie en het is fijn dat ze persoonlijke voorbeelden geeft en dat er korte mindfulness oefeningen worden gedaan.”

Volgende data

Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een emailtje naar jozien@chooseyourway.eu of vul het contactformulier in. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de volgende data.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Call Now