Veel mensen zijn in de weken (of soms zelfs maanden) voor de zomervakantie erg gestresst en voelen zich daardoor (erg) moe en gespannen. Dit is echter helemaal niet nodig! Wat heb je nodig om energiek de zomer in te gaan?

 

In deze introductie workshop in stressmanagement en energiebalans laat ik je zien hoe je je stress kan verminderen en jouw energie kan verhogen vóór de vakantie. Zo ben je tijdens je vakantie niet alleen maar aan het bijkomen, maar heb je energie om allerlei dingen te ondernemen (waar je nu niet eens aan wilt dénken). Samen kijken we naar de oorzaken van de stress en wat je kunt doen om energiek je vakantie te beginnen. Tot slot zal ik een aantal tips geven om na jouw vakantie het vakantiegevoel vast te houden en ontspannen weer te beginnen. Ook zullen we een aantal korte mindfulness oefeningen doen, zoals de aardbeitjes oefening 🙂

 

IMG_6697

Er is tijdens de workshop voldoende tijd om ook individuele situaties en vragen te bespreken.

 
Na de workshop heb je:

 

  • Inzicht in wat stress is en hoe dit ontstaat
  • Inzicht in hoe jij jouw energiebalans kan beïnvloeden
  • Concrete handvaten om om te gaan met jouw stress
  • Concrete handvaten om zelf (op een laagdrempelige manier) stappen te kunnen nemen naar meer energie
  • Concrete handvaten om jouw veerkracht verder te ontwikkelen

En verder:

  • Ga je met meer rust & stressloos de vakantie in en geniet je zo meer van jouw vakantie
  • Ga je met meer energie en focus weer aan het werk na jouw vakantie

De workshop duurt 2 uur en zit boordevol praktische tips. Na de workshop kan je meteen al aan de slag met de praktische mindfulness- en ademhalingsoefeningen om direct jouw stressniveau te verlagen en meer energie te krijgen. Voor een vitale zomer én meer werkplezier! 🙂

Wil jij dit ook? Het aantal plekken voor deze speciale workshop is beperkt dus meld je snel aan! Dit kan via het contactformulier. Zorg voor een up-to-date emailadres, want na aanmelding stuur ik je het exacte adres toe. Na afloop van de workshop stuur ik je de begeleidende powerpoint presentatie.

Ken je familieleden of vrienden die ook toe zijn aan een relaxte vakantie en/of een ontspannen zomer verdienen? Deel dan dit event met hen!

Investering

 
Omdat ik iedereen graag een ontspannen zomer gun, bied ik deze workshop voor de speciale zomerprijs van € 45,- aan.
 
Volgende data

Optie 1) Maandagavond 20 juni 2022 – van 19.30 – 21.30 uur

Optie 2) Maandagavond 27 juni 2022 – van 19.30 – 21.30 uur

Locatie

Een mooie en informele ruimte in de stad Groningen

Inschrijven

Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een emailtje naar jozien@chooseyourway.eu of vul het contactformulier in om je in te schrijven voor deze workshop.

 
 

Deze workshop kan op aanvraag ook bij bedrijven (online of fysiek) in-company verzorgd worden. Wil jij ook dat jouw collega’s van hun vakantie genieten? En weer opgeladen terugkomen? Vraag dan nu de offerte aan en stuur een mailtje naar jozien@chooseyourway.eu .

Call Now