Veel mensen zijn in de maanden voor de zomervakantie erg gestresst en voelen zich daardoor (erg) moe en gespannen. Dit is echter helemaal niet nodig! Wat heb je nodig om energiek de zomer in te gaan?
 
In deze introductie workshop in stressmanagement en energiebalans laat ik je zien hoe je je stress kan verminderen vóór de vakantie. Zo ben je tijdens je vakantie niet alleen maar aan het bijkomen, maar heb je energie om allerlei dingen te ondernemen (waar je nu niet eens aan wilt dénken). Samen kijken we naar de oorzaken van de stress en wat je kunt doen om ergeniek je vakantie te beginnen. Ook zullen we een aantal korte mindfulness oefeningen doen, zoals de aardbeitjes oefening 🙂
 
Omdat ik iedereen stressvrije en energieke vakantie gun, is deze workshop helemaal GRATIS!

 

IMG_6697
Ken je familieleden die ook toe zijn aan een relaxte vakantie en/of vrienden die ook een ontspannen zomer verdienen? Deel dan dit event met hen!
Het aantal plekken voor deze speciale workshop is beperkt dus meld je snel aan! Dit kan via het contactformulier. Zorg voor een up-to-date emailadres, want na aanmelding stuur ik je het exacte adres toe. Na afloop van de workshop stuur ik je de begeleidende powerpoint presentatie.
Volgende workshop:
zaterdag 17 juni 2017 – 13.00-15.00 uur, te Groningen.

Call Now