Wil jij ook een leuker leven met jouw chronische ziekte?

Loop jij tegen de beperkingen van jouw chronische ziekte aan?

Na een lange dag is rust het enige waar je aan kan denken. Tijd om even bij te komen van een lange dag. Een dag die – als je erop terugkijkt – eigenlijk niet eens heel druk was. Toch ben je moe. En dat terwijl je nog eten moet koken, de kinderen (nog steeds) jouw aandacht vragen en de vaatwasser ook nog wacht om uitgeruimd te worden. Ondertussen schiet er een stemmetje door je hoofd: als ik geen chronische aandoening had, dan was het me allemaal wel gelukt!

Herken je dat gevoel?

  • Continue moeheid
  • Het gevoel dat je steeds maar door rent
  • Je te weinig aandacht kan geven aan jouw gezin
  • Dat je elke dag begint met een achterstand omdat je moe uit bed komt
  • Dat je afwilt van die chronische aandoening

Terwijl je eigenlijk het volgende wilt voelen:

  • Energiek
  • Tevreden over de tijd die je doorbrengt met jouw partner/gezin
  • Ik kan mijn activiteiten managen
  • Ik neem de tijd voor mezelf die ik nodig heb
  • Ik kan grenzen stellen dat voelt goed

Wil jij meer energie? Neem dan contact op voor de komende datum.

Deze workshop wordt ook op aanvraag verzorgd voor organisaties en bedrijven.

Interesse? Stuur een mailtje naar Jozien@chooseyourway.eu!

Call Now