CYW is specialist op trainingsgebied. Wil je een cursus, training, workshop of opleiding ontwikkelen? Dan biedt CYW graag de ondersteuning aan de (aanstaande) trainer of docent om kwalitatief goede educatie te ontwikkelen.

Ontwikkeling trainingen

Voor professionals die graag hun kennis en/of vaardigheden willen overdragen biedt CYW program coaching aan in de vorm van didactische begeleiding voor het ontwikkelen van een programma. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een training, cursus, workshop, inspiratiesessie of themabijeenkomst.

Mochten aanstaande trainers eerder nog geen trainer vaardigheden hebben opgedaan dan kan ook skills coaching worden verzorgd. Dit wordt gedaan in vier delen: voorbereiden, oefenen, uitvoeren en evalueren.

Professionalisering trainingen

Voor experts die al een training verzorgen biedt Choose Your Way de mogelijkheid tot evaluatie en reflectie.

Een quick scan bestaat uit een of meerdere reflectiegesprekken met de opdrachtgever, de trainers en/of het evalueren van een of meerdere trainingsmomenten. De resultaten worden gepresenteerd bijvoorbeeld door middel van een brochure of een presentatie.

Een deep scan bestaat uit meerdere reflectiegesprekken met de verschillende betrokken partijen (waaronder de opdrachtgever en de trainers), het afnemen van een vragenlijst onder de deelnemers en het bijwonen van meerdere trainingsmomenten. De resultaten worden weergegeven in bijvoorbeeld een rapport, een brochure en/of een presentatie.

De scans gaan doorgaans in op 5 onderdelen: de ontwikkeling/voorbereiding van de training, het doel, de uitvoering , de evaluatie en de nazorg.

Kosten: prijzen zijn op aanvraag. Na een gratis kennismakingsgesprek zal een offerte op maat worden opgesteld. Deze tijd met Corona heeft veel ondernemingen financieel getroffen. Is jouw organisatie ook in zwaar weer beland, laat dit geen reden zijn om niet te werken aan ontwikkeling! Juist in deze situatie is (door)ontwikkeling van trainers en trainingen erg belangrijk. Vraag daarom naar de speciale tarieven voor zelfstandigen en organisaties die getroffen zijn.

Locatie: in-company of extern. Online coaching is ook mogelijk.

Call Now