Vanaf 16 april 2020

Heb je een vraag? Stel hem tijdens het gratis telefonisch spreekuur of stuur een mail!

We zijn al weer een aantal weken onderweg. Het is daarom een mooi moment om even terug te kijken en een momentje te nemen voor reflectie. Hoe verliepen de afgelopen weken? Wat zou je anders willen aanpakken? Zodat je (weer) meer energie krijgt?

De afgelopen weken heb ik de tijd genomen om diverse webinars te bekijken en deel te nemen aan online workshops om mijn kennis op het gebied van vitaliteit bij te houden. Ook heb ik veel gelezen en waar mogelijk de afwisseling gezocht met meer fysieke activiteiten, zoals yoga, sportoefeningen en wandelen in rustige natuurgebieden. Dit helpt me om de onrustige momenten door te komen. 

Ik begrijp dat iedereen op een andere manier deze tijd probeert door te komen. Ook als het gaat om omgaan met moeilijke momenten heeft iedereen zo zijn/haar manieren. Deze manieren helpen helaas niet altijd of niet voldoende. Ik wil daarom graag een luisterend oor bieden – en waar mogelijk tips geven – om ook de komende periode door te komen. Want zoals al blijkt van verschillende kanten: de periode van social distancing en een extra beroep op vaardigheden als flexibiliteit en focussen is voorlopig nog niet voorbij! Hoe ga jij daar mee om?

Morgenochtend bied ik daarom van 11.00- 12.00 uur voor de eerste keer een telefonisch spreekuur aan en mijn bedoeling is om dit wekelijks te doen:

Vind je het lastig om in het moment te blijven? Om op een passende manier om te gaan met je stressklachten? En wil je eigenlijk meer energie? In deze corona tijd kan dit (nog) lastiger zijn dan anders. Daarom houd ik komende donderdagochtend tussen 11.00 – 12.00 uur een gratis telefonisch spreekuur. Voor vragen: stuur me even een bericht.

This free consultation hour for stress and vitality related questions at Thursday morning from 11.00-12.00 am, is also possible in English. Please send me a message or mail with your question/topic before the consultation hour.

Delen wordt gewaardeerd!

Warme groeten,

Jozien

06-28259161

jozien@chooseyourway.eu

Call Now