Voor iedereen een spetterende jaarwisseling en een ontspannen 2017 gewenst!

Zondag is het weer zover, na een mooie en gezellige jaarwisseling ga je waarschijnlijk het nieuwe jaar in met een lijstje vol goede voornemens. Hoewel afgelopen jaar met alle ups en downs een mooi jaar was, wil je in 2017 wellicht toch graag bepaalde zaken wat anders aanpakken. Of misschien was je heel erg teleurgesteld en moeten er bepaalde zaken  structureel veranderen om je leven weer goed op orde te krijgen! Een lijstje met wat we allemaal moeten doen in het nieuwe jaar gaat daar vast en zeker bij helpen.

Helaas merkte je afgelopen jaar waarschijnlijk al snel dat je goede voornemens soms moeilijk te behalen of vol te houden waren. Vervolgens liet je ze varen en kwam er weinig meer van terecht. Jammer! Want verandering is heel goed mogelijk!

Tot een aantal jaar terug wist ik ook hele mooie lijstjes te maken met goede voornemens die helaas vaak onhaalbaar waren en eigenlijk ook niet echt bij mij pasten. Ik heb echter geleerd hoe ik op een praktische manier toch blijvende veranderingen in mijn leven kan brengen. Veranderingen die ook echt bij mij passen! Deze ervaringen en de kennis die ik heb opgedaan deel ik graag met je. Zodat je de doelen en projecten die je wilt realiseren in 2017 ook echt haalt!

Ik  organiseer daarom donderdagavond 26 januari aanstaande in Groningen de workshop ‘Goede Voornemens’.

Wil jij ook:febr 2014 035

  • Haalbare doelen stellen
  • Meer ontspanning voor het nieuwe jaar
  • Nieuwe dingen ondernemen
  • Meer tijd over hebben voor leuke dingen
  • Meer plezier in je werk krijgen
  • Beter leren omgaan met (te)veel prikkels

De workshop is speciaal geschikt voor mensen die meer energie willen om dingen te ondernemen, meer plezier willen krijgen in hun werk of een betere balans willen tussen werk en prive.

Ga goed het nieuwe jaar in en kom naar de gratis workshop!  Aanmelden kan via het contactformulier op de website: www.chooseyourway.eu

Hopelijk zien we elkaar snel in het nieuwe jaar!

Jozien Elgershuizen

Choose Your Way

P.s. Vergeet niet je lijstje met goede voornemens mee te nemen met alle punten die je in het nieuwe jaar móet doen of behalen! 🙂

P.p.s. Een van mijn persoonlijke doelen voor het nieuwe jaar is weer een aantal mooie workshops te verzorgen. Naast deze workshop ‘Goede Voornemens’ zal ik daarom in maart weer de workshop ‘Trainingen Ontwikkelen’ verzorgen om alle (aanstaande) trainers en docenten tips en adviezen te geven voor het organiseren van een efficiënte en interessante training (dit kan natuurlijk ook een kennissessie of cursus zijn). Op die manier krijgt iedereen (weer) plezier in zijn/haar werk!

Call Now